Comentarii :0, Vizualizari :11159, Actualizat la:, Autor:

Va prezentam cele mai bune aplicatii de editare video pentru amatori si profesionisti, care va ajuta sa creati documentare, filme, desene animate sau sa aplicati efecte filmelor.

Publicitate

Editarea video este necesara si prezenta in viata de zi cu zi. Indiferent daca ai de facut o prezentare video pentru un proiect sau doresti sa modifici momentele surprinse in timpul unei calatorii, vei avea nevoie de un editor si convertor video. Majoritatea editoarelor video profesioniste costa mult, insa exista cateva aplicatii gratuite care inlocuiesc cu success functiile de baza.

Programe de editare video gratuite

Windows Movie Maker
Sistemul de operare Windows are inclus programul Windows Movie Maker, un program de editare video usor de folosit cu functii diverse.Puteti sa taiati sectiuni din video, sa adaugati text, efecte si tranzitii. Programul recunoaste o multime de formate video. Il gasiti in meniul: Start->All Programs -> Widows Movie Maker. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=34

Avidemux este un editor video gratuit si simplu. Avidemux este util pentru functiile de baza:taiere, filtrare si codare. Poate fi folosit pe orice sistem de operare Linux, BSD, Mac OS X si Microsoft Windows. Avidemux suporta o multime de formate video, incluzand : avi, mpeg, mp4, si asf. Este preferatul meu pentru ca contine o multime de functii utile. http://avidemux.berlios.de/

VirtualDub este un program de editare video gratuit actualizat frecvent de catre autori. Nu suporta anumite formate de fisiere: MP4, si are nevoie de un calculator destul de rapid. Dispune de functii de taiere, inregistrare, si filtare. http://www.virtualdub.org/

Alte programe gratuite de editare video:

Programe de editare video

CyberLink PowerDirector este un program rapid de editare video, care dispune de functii pentru editare 3D.
http://www.cyberlink.com/products/powerdirector/overview_en_US.html?&r=1

Corel VideoStudio Pro X4 este o solutie complecta pentru crearea de filme HD. Dispune de functii complexe de creare, editare video.

Adobe Premiere Elements este un program de editare video, care suporta editarea simultana a mai multor fisiere video si audio. Dispune de functii suplimentare : After Effects( adaugati efecte diverse: explozii realiste; gasiti o multime de efecte si tutoriale pe internet sau la adesa: http://www.videocopilot.net/tutorials/) sau efecte VST.

De asemenea dispune de functii pentru miscare lenta, sau stabilizare imagine,  asemanator cu efectele din documentare sau filme de actiune. Pentru cei care doresc sa realizeze filme de calitate , acesta este programul de care aveti nevoie.Isi merita toti banii.

programe de editare video programe editat video

Articole asemanatoare cu : Programe de editare video

Adaugati un comentariu
Autor
Website
Email
Comentariu
Cod de verificare * Validare cod
Programe pentru Windows