Pret:
Freeware
Rating:
3.96/ (24 voturi)
Platforma:Win7 x32,WinVista,WinXP
Downloads:20207
Ultima modificare:Dec 29, 2011
Categorie: Editare imagine
Publicitate

Distribuire rapidă şi uşoară a fotografiilor în stil Google.

Împreună, Picasa şi Picasa Web Albums vă facilitează organizarea şi editarea fotografiilor digitale, oferindu-vă posibilitatea de a crea albume online pe care să le distribuiţi prietenilor, familiei şi întregii lumi.

Principalele caracteristici:

Albume web frumoase
Afişaţi fotografiile dvs. în formatul lor cel mai bun. Vizualizaţi slideshow-uri pe ecran complet, vedeţi fotografiile dvs. aranjate pe o hartă globală, bucuraţi-vă de redarea video şi multe altele.    

Evidenţierea persoanelor
Persoanele din fotografiile dvs. sunt foarte importante. Tehnologia noastră vă ajută să organizaţi automat fotografiile în funcţie de persoanele care apar în ele şi poate fi utilizată în Picasa şi Picasa Web Albums.

Organizaţi-vă
Picasa găseşte automat toate fotografiile de pe PC-ul dvs., oriunde se află, şi le va organiza în câteva secunde.    

Fiţi creativ(ă)
Utilizaţi Picasa pentru a concepe şi a printa colaje foto minunate, pentru a crea slideshow-uri video distractive, pentru a adăuga text fotografiilor sau pentru a vizualiza fotografiile dvs. preferate pe desktop sau în screensaver.    

Utilizarea este gratuită
Puteţi descărca Picasa gratuit, iar Picasa Web Albums oferă o capacitate de stocare gratuită de 1 gigaoctet. Acest spaţiu este suficient pentru 4.000 de fotografii de dimensiunea unui fundal.

Distribuirea este simplificată
Publicaţi-vă online fotografiile preferate cu un singur clic. Creaţi albume foto online uimitoare pentru a le distribui prietenilor şi familiei sau creaţi albume publice pentru a fi văzute de întreaga lume. Primiţi notificări când o persoană din „Favorite” publică fotografii noi.    

Editaţi pentru a obţine perfecţiunea
Îmbunătăţiţi aproape orice fotografie folosind corecţiile printr-un singur clic oferite de Picasa pentru probleme comune, cum ar fi efectul de ochi roşii, culoarea şi luminozitatea. Sau utilizaţi ajustările şi efectele pentru a îmbunătăţi cele mai bune fotografii ale dvs.    

Adăugaţi locaţii
Adăugaţi cu uşurinţă geoetichete la fotografiile dvs. ca să vă amintiţi exact unde le-aţi făcut, utilizând Hărţi Google.

Comandaţi fotografii şi cadouri sau printaţi acasă
Picasa facilitează obţinerea celor mai bune rezultate de la imprimanta dvs. color. Iar Picasa Web Albums oferă prietenilor dvs. posibilitatea de a descărca fotografii la rezoluţie completă, ca să poată obţine aceleaşi rezultate. Atunci când comandaţi online, aveţi posibilitatea să optaţi în mod liber pentru unul dintre serviciile importante de vânzare cu amănuntul.

Publicitate